Over Mij & Yin Yoga

Over Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige yogavorm om fysiek en mentaal te ontspannen. Deze ontspanning wordt bereikt door drie tot vijf minuten in een yin houding te verblijven. Hiermee werken we aan meer beweeglijkheid in het bindweefsel, de gewrichten en pezen. Doordat je yin poses langer vasthoudt, krijg je de tijd om naar binnen te keren. Vaak is dit de uitdaging, omdat je hoofd dan geneigd is om te gaan denken. Tijdens een yin houding oefen je om uit je hoofd terug in je lijf te gaan en zonder oordeel te observeren wat er van binnen gebeurt. Yin yoga ontspant, geeft meer ruimte in je lichaam, brengt het denken tot rust en het draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Nieuwsgierig geworden? Kom het zelf ervaren bij Yin studio Niedorp.

Over mij

Acht jaar geleden kwam ik na een eerste yin yogales zó ontspannen de les uitgelopen dat ik dacht: wauw dit is magisch! Ik was gelijk enthousiast en ben met heel veel plezier lessen gaan volgen. Geleidelijk aan ontstond het idee om les te willen geven in yin. Hier ben ik voor opgeleid bij Bivag (nu YIN Association) in Sneek en YIN Centrum in Breukelen. In mijn lessen bied ik je aan de waan van de dag achter je te laten en te vertragen, in je lijf te verzachten en je mind te verstillen. Zo leer je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Op het moment dat dat je lukt, ben je in staat om betere keuzes voor jezelf maken. Ervaar het op de mat bij YinStudio Niedorp.

Proefles meedoen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.